Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Të Rejat

  08.12.17 Inovacion i mrekullueshem FENIX NTMTM
  f2b22bc003317b39_1739-w563-h376-b0-p0--home-design

  FENIX NTMTM Gacaferi tani ofron edhe tavolina pune per kuzhinat e saja ne materialin e se ardhmes FENIX NTMTM 100% I prodhuar ne Itali bazuar ne rreshire termoplastike. Duke ju falenderuar nano-teknologjise ky material eshte vet-permiresues. Tavolinat e reja te punes te GACAFERI kane rekuizita mahnitese: ato vet-permiresojne qdo gervishtje te vogel vetem duke I’u […]

  01.11.17 Epoca dizajni me i ri i kuzhinës nga Gacaferi

  Elegante, gjithmonë dhe përgjithmonë, dizajn i ri i kuzhinave nga GACAFERI. Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona […]