Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all accessories

  Këmbë të adaptueshme

  Këmbë të adaptueshme të prodhuara posaçërisht për elemente të kuzhinave modulare.

  Këto sisteme janë prodhuar për mënyrën më të zakonshme të rregullimit të elementeve.
  Të gjitha sistemet e prodhuara me resin termoplastike kanë karakteristikat e mëposhtme:
  – rezistenca mekanike më e lartë;
  – rezistenca më e lartë ndaj lagështirës dhe plakjes;
  – rezistenca e kompresimit mbi 400 kg / këmbë

  Aksesorët e fijokave

  Tabaka për fijoka me dizajn modern që gërshetojnë elegancën dhe funksionalitetin.

   

  Këto tabaka prodhohen me derdhje ose formim me vakumi dhe ato janë:
  -eko-miqësore;
  -çertifikuar për kontakt me ushqimin;

   

  Basat për element frigoriferi

  Baza frigoriferike në materiale termoplastike me rezistencë të lartë mekanike.

  Dizajni i rrjetit horizontal të ventilimit garanton rrjedhën optimale të ajrit për ftohjen e aparatit, duke optimizuar konsumin e tij të energjisë dhe duke garantuar jetëgjatësi të gjatë dhe efikasitet të lartë.

  Podiume

  Pllaka të disponueshme në të gjitha lartësitë e kërkuara, këto pllaka janë prodhuar në përbërje termoplastike ose në aliazh alumini gjithmonë me një copëz të poshtme të butë.

  Pllaka plastike janë të mbështjellura me fletë të bëra nga materiale të ndryshme, podiumet në aliazh alumini kanë përfundime të ndryshme dhe janë të anodizuara për qëllime estetike dhe funksionale. Të gjitha modelet e bazamentit mund të integrohen me pjesë të veçanta të përshtatura për konsumatorin dhe të gjitha qoshet dhe lidhësit e nevojshëm për ndërtimin e mobiljeve.