Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all accessories

  Rrjetat

  Zgjidhje që ofrojnë rehati të kombinuara me një siluetë të ngrohtë dhe mikpritëse, pa përmendur teknologjinë dhe lehtësinë e përdorimit. Një prodhim i dizajnuar për të rritur dekorin tuaj dhe ta pasurojë atë me stil. Mobilja ose kuzhina juaj do të ketë gjithçka të nevojshme për të akomoduar kërkesat tuaja të brendshme, por pa e humbur bukuri e një stili të rafinuar dhe cilësor.
  Materialet e teknologjisë së lartë, siç janë telat e sheshtë dhe përfundimet e saj të kromuara, lidhen me elementët parësorë të natyrës, si druri, në një martesë mes traditës dhe të kohës që janë bashkuar në mënyrë ideale me një dizajn linear, të lehtë dhe të rafinuar .
  Me Infinity Plus, mrekullia e teknologjisë është përmirësuar duke vë në pah bukurinë.

  Le Mans

  Pothuajse të gjithë do të donim më shumë hapësirë në kuzhinë. Klasik të përjetshëm midis njësive të funksionimit është njësia e rrjetës. Lehtësi edhe më e madhe vjen nga njësitë e qosheve LeMans: ato janë të lehta për t’u përdorur dhe sigurojnë një hapësirë maksimale. Raftet e tyre të kthyeshme me ajër të kondicionuar me rrethime prej kromit tërheqin me lehtësi pa mundim dhe mund të mbajn edhe enë kuzhine të rëndë.

  Materiale të teknologjisë së lartë

  Të tilla si tela e sheshtë dhe përfundimet e saj të kromuara, lidhen me elementët parësorë të natyrës, siç është druri, në një martesë mes traditës dhe kohës bashkëkohore, të cilat në mënyrë ideale janë lidhur me një dizajn linear dhe të lehtë.